Covid-19 ile ilgili tüm önlemleri alıyoruz.
ŞİMDİ ARAYIN
+90 224 404 0 111

Altınşehir Mah. Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, 163(280). sk. Öndül Elite Offices İş Merkezi No:11 Blok İç Kapı No:99 Nilüfer/ Bursa

+90 224 404 0 111

merhaba@worqzone.com

Sanal ofis şirket kurulumu nasıl yapılır?

Türkiye’de şirket kurulumu için bir tebligat adresi göstermeniz zorunludur. Şirketinizin resmi adresini sanal ofis olarak da gösterebilirsiniz. Sonuçta adı sanal da olsa ortada fiziki bir iş merkezi ve ofis vardır.

Öncelikle sanal ofis firmasıyla yasal adresinizi gösterebilmek için bir sözleşme yaparsınız. Sanal ofis firmasının size sunduğu adresi şirket adresiniz olarak göstererek resmi şirket kurulum işlemlerinizi tamamlarsınız. (İster şahıs şirketi kurun ister limited veya anonim şirket her koşulda yasal adresiniz olarak sanal ofis adresinizi kullanabilirsiniz.)

Şirket kurulumunuz bittikten sonra vergi dairesinden bir memur tebligat adresinizin doğru olup olmadığını tespit etmek üzere yoklama yapmaya gelir. Yoklama memurları geldiklerinde sanal ofis firmanızın resepsiyonu tarafından karşılanırlar. Size haber verilir ve yakındaysanız gelir yoklama işlemi için vergi memuruyla görüşür imzanızı atarsınız. Yok o anda gelemiyorsanız yoklama memurları genellikle telefon bırakıp randevulaşabiliyorlar.

Zaten vergi memurları da hazır ofis, sanal ofis gibi konseptlere artık alışıklar ve vergi mükellefinin ofis dışında olması halinde randevulaşarak yoklama işlemini tamamlıyorlar. Tüm bu işlemler sırasında sanal ofis firmaları da sizi yönlendirecektir.

Vergi yoklaması işlemi bittiğinde şirketiniz kurulmuştur. Artık yasal olarak bir şirketiniz ve vergi numaranız vardır. Hayırlı işler dileriz.

Sanal ofis yasal mı?
DETAYLI BİLGİ
Sanal ofis yasal mı?